Nieuws /

WAT WORDT JOUW VOLGENDE HARDLOOPUITDAGING?

De TCS Amsterdam Marathon wordt al jaren met passie en veel liefde voor de sport georganiseerd door Le Champion. Dit is echter niet het enige hardloopevenement dat we organiseren. Hieronder een overzicht van onze hardloopkalender. Welke nieuwe uitdaging kies jij voor 2019? We hopen je graag weer aan de start te zien van één van onze evenementen! 

NN Egmond Halve Marathon – 13 januari 2019

Voor hardloopliefhebbers begint het nieuwe jaar in Egmond, tijdens de NN Egmond Halve Marathon op zondag 13 januari 2019. Als hardloper moet je één keer in je leven aan dit heroïsche evenement hebben deelgenomen. Het uitdagende parcours van 21,1 of 10,5 km gaat over het strand en door de glooiende duinen van het Noordhollands Duinreservaat. En goede kans dat wind, regen en kou je het er niet gemakkelijker op gaan maken. Toch is het ieder jaar weer genieten! 

Meer info en inschrijven: www.nnegmondhalvemarathon.nl 

Groet uit Schoorl Run – 10 februari 2019

Het uitdagende en veelzijdige parcours van de Groet uit Schoorl Run vormt voor elke hardloper een uitdaging. In de afgelopen 40 jaar is het evenement uitgegroeid tot een nationaal topevenement met een internationaal karakter. Het parcours van de 10 – 21,1 en 30 km gaat door het schitterende bos en duingebied van Staatsbosbeheer.

Meer informatie en inschrijven: www.groetuitschoorlrun.nl

Runner’s World Zandvoort Circuit Run – 31 maart 2019

Racen over het circuit van Zandvoort, maar dan op je hardloopschoenen. Dat kan alleen tijdens de Runner’s World Zandvoort Circuit Run. Geen kilometer is hetzelfde! Kies je voor de halve marathon of 12 km, dan loop je vanuit de Pitsstraat door scherpe bochten op het circuit, over het strand met uitzicht op de skyline van Zandvoort, over de boulevard en door het sfeervolle centrum. Je finisht tenslotte voor de eretribune op het circuit. Ga je liever voor een korte afstand? Doe dan mee aan de 5 km, die volledig op het circuit afspeelt.

Meer info: www.zandvoortcircuitrun.nl (inschrijven vanaf 15 oktober)

Alkmaar City Run by night – 29 mei 2019

Dwars door de prachtige historische binnenstad van Alkmaar! De Laat, de Langestraat en alle kleine straatjes daartussen zijn op woensdagavond 29 mei het terrein voor de 9.000 deelnemers aan de Alkmaar City Run by night. Langs de route maken de bewoners er met lichtjes, fakkels en kaarsjes een onvergetelijke tocht van. Na afloop kun je gezellig blijven hangen bij ‘Swinging Night’; er klinkt (live)muziek door de hele stad. Kies uit de 10 of de 5 km en loop gezellig mee!

Meer info: www.alkmaarcityrun.nl (inschrijven vanaf 4 maart)

Damloop by night (21 september 2019)

Het ‘kleine’ broertje van de Dam tot Damloop. Maar inmiddels al flink volwassen geworden! De avond voor de Damloop wordt deze ‘fun run’ vol lichtjes gelopen in het ontzettend gezellige centrum van Zaandam. 8 kilometer vol enthousiasme, lichteffecten, opzwepende muziek en nog veel meer! Inmiddels al meer dan 13.000 hardlopers staan er aan de start! Gezellig is het hier zeker!

Meer info: www.damloop.nl (inschrijven vanaf april)

Dam tot Damloop (22 september 2019)

De Dam tot Damloop is meer dan alleen een hardloopwedstrijd over 10 Engelse Mijl (16,1 km). De 200.000 toeschouwers maken er samen met de 50.000 deelnemers ieder jaar één grote happening van. Na de start op de Prins Hendrikkade volgt al snel het kippenvelmoment in de IJtunnel. Vervolgens word je via de versierde straten in Amsterdam-Noord door de opzwepende muziek en vele enthousiaste aanmoedigingen gedragen richting de finish in Zaandam.

Meer info: www.damloop.nl (inschrijven vanaf maart)

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief