Nieuws /

POLAR co-sponsor TCS Amsterdam Marathon

POLAR is met ingang van aankomende editie co-sponsor van de TCS Amsterdam Marathon, welke dit jaar plaatsvindt op zondag 21 oktober 2018. De samenwerking, die loopt tot en met de marathon van 2020, werd vandaag bekrachtigd.

‘We kijken met erg veel enthousiasme uit naar de samenwerking met Le Champion en de TCS Amsterdam Marathon. Polar streeft er al meer dan 40 jaar naar om sporters via de meest geavanceerde trainingsfuncties sporters te helpen hun doelen te realiseren. Het voorbereiden en voltooien van een marathon is het sluitstuk van een lange voorbereiding die vaak bloed, zweet en tranen kost. Dankzij onze unieke expertise in meten en analyseren van trainingsdata zijn we de ideale partner voor elke deelnemer van de TCS Amsterdam Marathon die zijn resultaten wil verbeteren of de marathon op een prettige manier wil uitlopen. Samen met Le Champion zetten we er ons voor in om van de marathon een unieke belevenis en een groot succes te maken. Bovendien zullen alle bezoekers kennismaken met onze nieuwe producten tijdens de Marathon Expo’, aldus Sander Werring, Managing Director bij Polar Benelux

‘Wij zijn zeer verheugd POLAR te mogen presenteren als nieuwe co-sponsor van de TCS Amsterdam Marathon. Een vooraanstaand en internationaal merk, wiens producten zowel professionele atleten als recreatieve sporters ondersteunen in het nastreven van hun sportieve doelen. Dit sluit naadloos aan bij de TCS Amsterdam Marathon, welke met haar diverse onderdelen voor een breed publiek toegankelijk is’, aldus Cees Pronk, Manager race director TCS Amsterdam Marathon.

Over POLAR
Polar is de pionier in draagbare technologie voor sport en fitness en is toonaangevend op het gebied van hartslag-meting, activity trackers en trainingscomputers. Met bijna 40 jaar ervaring en een succesvolle historie op het vlak van innovatief fysiologisch en sportmedisch onderzoek, komt het bedrijf tegemoet aan de verwachtingen van sporters van elk niveau. Polar biedt hen een uitgebreid assortiment producten, waaronder GPS sporthorloges, fitness trackers, trainingsapps en online diensten. De producten, die wereldwijd diverse awards hebben gewonnen, behoren tot de eerste keuze van consumenten over de hele wereld. Polar producten worden wereldwijd verkocht door meer dan 35.000 retailers. Het hoofdkantoor van Polar is gevestigd in de buurt van Oulu in Finland, en het bedrijf is internationaal actief in meer dan 80 landen. Kijk voor meer informatie op www.polar.com.

Over het evenement
De TCS Amsterdam Marathon, die in het bezit is van het IAAF Gold Label, heeft al jaren één van de snelste parcoursen van de wereld. Hoogtepunten in het parcours blijven de start en finish in het Olympisch Stadion, de passage onder het Rijksmuseum door, langs de Amstel en door het Vondelpark. Aan de start van de TCS Marathon, de Mizuno Halve Marathon, de TCS 8 km en diverse kids runs worden op zondag 21 oktober 45.000 hardlopers verwacht. Inschrijven is voor alle onderdelen nog mogelijk.

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief