Tarieven

Inschrijven voor de 44e TCS Amsterdam Marathon op zondag 20 oktober 2019 is mogelijk vanaf 5 november 2018.

TCS Marathon € 77,50
Inschrijven
Mizuno Halve Marathon € 31,00
Inschrijven
TCS 8 km € 16,50
Inschrijven

Belgische deelnemers kunnen inschrijven via het Engelse formulier.
*Nederlandse leden van Runner’s World en Le Champion leden ontvangen € 22,50 korting op het inschrijfgeld van de hele marathon.

Let op!
In de prijs voor de hele marathon is het Mizuno Runningshirt inbegrepen. Dit herinneringsshirt van hoge kwaliteit heeft een aantrekkelijk design en neemt gemakkelijk vocht op. Overige deelnemers kunnen dit exclusieve shirt bij de voorinschrijving bestellen. De startnummers worden niet toegestuurd, maar dien je zelf af te halen in Sporthallen Zuid (Kijk hier voor de openingstijden van de Marathon Expo).

Business Run

Tijdens de TCS Amsterdam Marathon wordt voor teams van bedrijven een spectaculair loopevenement gehouden. Spectaculair omdat de combinatie van een parcours door de stad Amsterdam en een finish voor de eretribune in het Olympisch Stadion vele onvergetelijke momenten zal opleveren.

Alle bedrijven uit heel Nederland nodigen wij uit om mee te doen! De TCS Amsterdam Marathon is een ervaring om mee te maken als businessteam. 

Business Run Mizuno Halve Marathon eerste team € 595
Inschrijven
Business Run Mizuno Halve Marathon volgende team(s) € 425
Inschrijven
Business Run TCS 8 km eerste team € 325
Inschrijven
Business Run TCS 8 km volgende team(s) € 250
Inschrijven

NK MARATHON

Het Nederlands kampioenschap marathon vindt dit jaar plaats tijdens de TCS Amsterdam Marathon op zondag 20 oktober 2019. De Atletiekunie heeft het Nederlands kampioenschap officieel toegewezen aan de TCS Amsterdam Marathon. Met de toevoeging van de Nederlandse titelstrijd wordt een verdere impuls gegeven aan de 44e editie van de grootste marathon van Nederland.

NK Marathon
Meer informatie

Globalrunning.com

Globalrunning.com is de officiële travel partner van de TCS Amsterdam Marathon. Als trotse partner voorzien wij vele internationale lopers van hun hotelverblijf, transfers en vele andere diensten rondom de marathon. 

Kijk voor meer informatie over de arrangementen op Globalrunning.com. Klik hier voor meer informatie. 

KIDS run

Je kunt je t/m 30 september inschrijven voor de Kids Run bij de TCS Amsterdam Marathon. De inschrijfkosten zijn € 3,50 per deelnemer, inclusief chip. De inschrijfkosten zijn dan € 2,50 per deelnemer, zonder chip. Er wordt geen tijdregistratie gemaakt bij de deelnemers van de na-inschrijving.  De opbrengst gaat naar het Ronald McDonald VU Huis/Kinderstad.

Kids run € 3,50
Inschrijven

Extra bij inschrijving

OVERIG
Mizuno Runningshirt (voorverkoop)    € 25,00
Mizuno Runningshirt (op de dag zelf) € 27,50
Pasta party € 17,50
Medaille graveren  € 6,50
Good Morning City Run € 10,00