Verblijf

Kom je van ver en doe je mee aan de TCS Amsterdam Marathon? Bekijk dan hieronder onze verblijf opties, zo ben je snel bij de start en hoef je geen uren te reizen voor de start van jouw run.

Globalrunning.com

Globalrunning.com is de officiële travel partner van de TCS Amsterdam Marathon. 

Dankzij onze jarenlange ervaring in de evenementen organisatie, zijn wij trots jou van dienst te mogen zijn gedurende de periode van de TCS Amsterdam Marathon. Als trotse partner voorzien wij vele internationale lopers van hun hotelverblijf, transfers en vele andere diensten rondom de marathon. Onderstaand tref je een lijst aan van diensten/services welke wij bieden:

  • Airport Transfers
  • Hotel verblijf
  • Ontbijt, lunches en diners in het hotel
  • Transfers naar de Good Morning City Run (6.5 KM), de Marathon Expo en naar de start van de Marathon
  • Excursies

Kom je met eigen vervoer naar Amsterdam? Ook dan heb jij misschien specifieke wensen voor jouw verblijf. Laat het ons weten! Wij kijken graag samen met je naar de opties om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Kijk voor meer informatie over de arrangementen op Globalrunning.com.

Heb je een andere vraag over de TCS Amsterdam Marathon? Kies dan op deze pagina voor de optie ‘nieuw ondersteuningsticket’. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Rai Hotel en Travel Service

Have you booked a hotel for your stay during the TCS Amsterdam Marathon yet? If not, book with RAI Hotel Services now to benefit from the lowest possible rates.

  • Profit from the best rates
  • No administration or handling fees
  • Wide selection of hotels

You can reserve your hotels directly using the online reservation system. Just enter your arrival and departure date and make your choice from a wide selection of hotels. We advise you to book as soon as possible so we can guarantee the finest accommodation at affordable rates.

Group bookings (from 11 rooms)
To make a group booking (11 rooms or more), please send your request by e-mail so that our hotel consultant can assist you with your booking.

Mercure Hotel Amsterdam

Dit moderne 4-sterren hotel ligt prachtig aan het water van de Amstel aan de zuidzijde van de stad en is de ideale uitvalsbasis voor de TCS Amsterdams Marathon. Het hotel beschikt over 368 hotelkamers allen voorzien van gratis WiFi. 

Boek nu uw kamer tegen het beste tarief in Mercure Hotel Amsterdam City, klik hier.

Arrangement Westcord

WestCord Fashion Hotel Amsterdam
In het zuidwesten van Amsterdam bevindt zich het WestCord Fashion Hotel, tegenover het World Fashion Centre. Het Leidseplein en het Olympisch Stadion zijn in 10 minuten bereikbaar. Om alvast warm te lopen benut u het Rembrandtpark naast het hotel of het Vondelpark dat op slecht tien minuten loopafstand ligt. Indien u wilt ontspannen kan dat door een bezoek aan het wellnesscentre The Wellness Garden om uw verblijf compleet te maken.

Bekijk de officiële website voor meer informatie.

Telefoon: +31 20 8100810
E-mail: fashion@westcordhotels.nl

Camping Zeeburg Amsterdam

logo_Camping_2013_zwartCamping Zeeburg Amsterdam staat bekend om de tolerante en vriendelijke sfeer. Tijdens het marathon weekend maken we het je graag extra gemakkelijk.

Speciaal voor deelnemers van de marathon van Amsterdam biedt Camping Zeeburg:
– Verlaat uitchecken: 18.00 uur i.p.v. 10.00 uur
– Rennersdiner op 20 oktober: vanaf 17.00 uur, prijs €12,00
– Vervroegd ontbijt op 21 oktober: vanaf 06.00 uur, prijs €8,50
– Taxi–Bus naar start van de marathon op 21 oktober: vanaf 7.30 uur, prijs €8,00

Wil je tijdens de marathon je bagage achterlaten en na afloop een douche nemen? Dat kan! Dit weekend is het (kosteloos) verlaat uitchecken tot 18.00 uur. Met ons speciale rennersdiner en het vervroegde ontbijt houden we natuurlijk rekening met de nodige energie voor alle inspanningen. Op zondagochtend is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de taxi-bus naar de start van de marathon. Er is altijd toegang tot een gratis Wi-Fi netwerk.

Camper/caravanplaatsen reserveren:
De camper/caravanplaatsen zijn ruim van opzet, voorzien van 10 ampère stroom.

Eco-cabin reserveren:
De vrolijk gekleurde eco-cabins zijn eenvoudige, comfortabele kamers. Beschikbaar voor 1, 2 en 4 personen en voorzien van bedlinnen, tafel en stoelen, verwarming en elektriciteit.

Reserveren kan via de mail, info@campingzeeburg.nl. Vermeld in het onderwerp ‘Marathon 2018’. Je kan je dan ook meteen opgeven voor het diner, ontbijt en/of de pendelbus.

Voor extra informatie, check: www.campingzeeburg.nl.